Home | Over ons | Contact
    Interim management         Projectmanagement         Pensioenfondsmanagement
 

Oyens Advies

Oyens Advies B.V. is opgericht door Piet Hein Oyens. Piet Hein Oyens (1948) werkte de afgelopen 10 jaar tot eind 2007 voor het Pensioenfonds Equens (voorheen Pensioenfonds Interpay). Daaraan voorafgaand was hij in totaal 30 jaar werkzaam in uiteenlopende managementfuncties bij diverse banken, Eurocard Nederland en Interpay.

Zijn zeer brede managementervaring kwam Oyens uitstekend van pas in zijn gecombineerde hoedanigheid als bestuurslid/secretaris bij het Equens Pensioenfonds (aantal actieven ca. 900; belegd vermogen ca. € 350 mio). De laatste jaren hield Oyens zich fulltime bezig met het aansturen van de bij het fonds betrokken externe partijen en het managen van de veranderingen waar het pensioenfonds aan onderhevig was. Projecten daarbij waren onder meer de invoering van de wet VPL, het Financieel Toetsingskader, de Pensioenwet en Pension Fund Governance, en de overgang naar een CDC-regeling.

Vanuit Oyens Advies B.V. biedt Oyens deskundige en praktijkgerichte ondersteuning aan pensioenfondsbesturen. Ondersteuning op de manier waar ú behoefte aan heeft. Flexibele deskundigheid en betrokkenheid op de momenten en in de situaties die u bepaalt: op parttime basis, op afroepbasis, op interim-basis of op een vast contract. Altijd tegen scherp concurrerende tarieven.
Via zijn brede netwerk in het pensioenveld kan Oyens daarbij ook specifieke deskundigheden aanbieden die niet aan zijn persoon zijn gebonden.

Piet Hein Oyens is lid van de Kring van Pensioenspecialisten. Hij is actief binnen een aantal werkgroepen, zoals Pension Fund Governance, Korten van Pensioenen en Internationale ontwikkelingen.
Er zijn opdrachten uitgevoerd voor Stichting Pensioenfonds Equens, Towers Watson, de Pensioencoöperatie, alsmede een aantal visitaties bij grote en kleinere ondernemingspensioenfondsen.

Wilt u weten wat Oyens voor u kan betekenen? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk verkennend gesprek. Dan weet u al snel welke expertise u mag verwachten.

Tweede Molenweg 36  |  1261 HC Blaricum  |  Tel.: +31 (0)6 54 627 438  |  E-mail: info@oyensadvies.nl  |  Web: www.oyensadvies.nl  |  K.v.K. nr: 32127278